Rabatter

Lær, hvordan du tilføjer rabatter til produkter eller ordrer

Der er to måder at oprette en rabat på. Du kan lave produktrabatter (pr. varelinje) eller bestillerabatter (påvirker hele ordren). Følg instruktionerne nedenfor for at lære hvordan.

Betal — Desk Pro

Sådan anvender du rabat på et produkt

• Tryk på det/de produkter i kurven, som du gerne vil give en produktrabat .
  • Tryk på knappen Rabat nederst på skærmen.

• Brug taltastaturet til at tilføje en værdi - enten en procentdel eller pengebeløb.
  • Tryk på knappen Rabat % eller Rabat SEK, og rabatten vil blive anvendt på det eller de produkter, du har valgt.

Sådan anvender du en rabat på en ordre

• Tilføj produkterne i kurven for den ordre, som du gerne vil give en ordrerabat .
  • Tryk på knappen Betaling.

• Brug taltastaturet til at tilføje en værdi - enten en procentdel eller pengebeløb.
  • Tryk på knappen Rabat SEK eller Rabat % afhængigt af hvilken type rabat du vil tilføje.
  • Tryk på Betal kreditkort eller Betal kontant for at gennemføre betalingen.
Slet

Betal - Mobil

Sådan anvender du rabat på et produkt

• Tryk på det/de produkter i kurven, som du gerne vil give en produktrabat .
  • Tryk på knappen ( ) i nederste højre hjørne.

• Tryk på knappen Rabat.

• Brug taltastaturet til at tilføje en værdi - enten en procentdel eller pengebeløb .
  • Tryk på Rabat % eller Rabat SEK knappen, og rabatten vil blive anvendt på varen.
  • Tryk på ( ) knap og Betal med kreditkort eller betal kontant for at gennemføre betalingen.

Sådan anvender du en rabat på en ordre

• Tilføj produkterne i kurven for den ordre, som du gerne vil give en ordrerabat .
  • Klik på knappen ( ) i nederste højre hjørne.

• Tryk på Bestil rabat

• Brug taltastaturet til at tilføje en værdi - enten en procentdel eller pengebeløb.
  • Tryk på knappen Rabat SEK eller Rabat % afhængigt af hvilken type rabat du ønsker at anvende på ordren.
  • Tryk på ( ) knap og Betal med kreditkort eller betal kontant for at gennemføre betalingen.