Tilføj produkter

Lær, hvordan du tilføjer produkter i Loomis—Pay-portalen

For at komme i gang med at sælge med Loomis—Pay skal du først tilføje de produkter, der vises på dine salgsterminaler. Nedenfor forklarer vi, hvor nemt det er at tilføje alle dine produkter i Loomis—Pay portalen.

Trin 1

Log ind

Først skal du logge ind på din Loomis—Pay portal ved at gå til portal.loomispay.com og indtaste din e-mail og adgangskode.

Hvis du ikke kan huske dine loginoplysninger, skal du klikke på linket Glemt adgangskode.

Trin 2

Tilføj et produkt ad gangen

1. Gå til Produkter i navigationsmenuen, og klik på Opret i øverste højre hjørne.

2. På siden Opret produkt skal du indtaste produktets oplysninger.

Produktnavn, momssats, pristype og salgspris er påkrævet.

Hvis du bruger en stregkodescanner med dit salgssted, så husk at udfylde stregkoden, når du opretter dine produkter. Følge denne guide for installering af stregkodescanner.

3. Klik på Gem, når du er færdig. Du vender herefter tilbage til produktlisten, hvor du kan se det nye produkt og vil modtage en meddelelse om, at produktet er tilføjet.

Produktgrupper giver dig mulighed for nemt at gruppere relaterede produkter. Hvert produkt kan være i en eller flere grupper.

For at tilføje en ny produktgruppe skal du gå til siden Produktgrupper i navigationsmenuen.

1. Tryk på Opret og indtast produktgruppens navn.

2. I afsnittet nedenfor kan du tilføje produkter til gruppen ved at klikke på Tilføj produkt.

Nu vil du også være i stand til at tilføje produkter til den gruppe direkte fra siden Opret produkt.

Delete

Tilføj flere produkter ad gangen

1. Gå til Produkter i navigationsmenuen, og klik på Funktioner > Importér i øverste højre hjørne.

2. I Trin 1: Upload datafil bliver du bedt om at vælge en fil fra din computer med din produktliste, klik derefter på Upload. Du kan uploade CSV- eller XLS-formater.

Hvis du ikke allerede har en produktlistefil, kan du downloade vores skabelon her ⟶ Produktlisteskabelon

3. Efter upload af filen vises Trin 2: Kolonner, hvor du kan tilknytte kolonnerne i dit regneark til produktdetaljerne i vores system.

ID, navn, pris og momssats er påkrævet.

4. Trin 3: Metadata giver avancerede muligheder for importen, såsom overskrivning eller synkronisering med eksisterende produkter, du allerede har tilføjet.

5. Klik til sidst på Gem nederst for at afslutte importen.

Du vender tilbage til produktlisten, hvor du kan se de nye produkter og vil modtage en meddelelse om, at produkterne er tilføjet.

Delete

Næste artikel

Lær, hvordan du opretter produkt foldere til dine salgsterminaler.