Tilbagebetalinger

Lær, hvordan du foretager tilbagebetalinger på dine terminaler

Pay—Desk Pro

1. Åbn hovedmenuen, og tryk på Ordre.

2. Tryk på fanen Afsluttet for at se afsluttede ordrer.

3. En liste over afsluttede ordrer vises i venstre kolonne. Tryk på den ordre, du ønsker at refundere. Du kan også søge efter "orderID" ved at trykke på søgefeltet Søg ordre… i øverste venstre hjørne. Du finder ordre-ID på kvitteringen.

4. Tryk på knappen Returordre i nederste højre hjørne.

5. Indtast din PIN-kode, og tryk på OK.

6. Vælg hvilke produkter, der skal refunderes, ved at trykke på produkterne i sidebjælken.
7. Hvis du vil refundere hele ordren, skal du trykke på Vælg alle

8. Tryk på Returnér kreditkort for at refundere til et kort.
Tryk på Returnér kontanter for at lave en kontant refundering.
Tryk på Returnér MobilePay og indtast derefter telefonnummer for at refundere via MobilePay.

Delete

Pay—Mobile

1. Åbn hovedmenuen ved at trykke i øverste venstre hjørne.
2. Tryk på Ordrer.

3. Tryk på fanen Afsluttet.
4. Tryk på ordre med den ID, du ønsker at refundere. Det er muligt at søge efter ordre-ID.

5. Tryk på knappen Returordre i nederste højre hjørne.

6. Brug det numeriske tastatur til at indtaste din pinkode, og tryk på OK.

7. Vælg hvilke produkter, der skal refunderes ved at trykke på produkterne.

8. Hvis du vil refundere hele ordren, skal du trykke på knappen ( ⋮ ) i nederste højre hjørne og trykke på Vælg alt.

9. Tryk på knappen ( ⋮ ) i nederste højre hjørne, og tryk på den betalingsmetode, der skal benyttes.

10. Refundering er hermed gennemført.

Delete