Dinero

Lær hvordan du opsætter Dinero-integration

Hvad er Dinero?

Vores integration overfører dit salg og din omsætning til Dinero i realtid. Ved at bruge vores integration til Dinero kan du kortlægge din omsætning efter betalingsmetode og produkttype for at forenkle din bogføring.

Har du ikke en konto hos Dinero, start med at oprette en konto

Hvordan integrerer jeg til Dinero?

1. For at integrere med Dinero, skal du starte med at ringe til vores kundesupport på (+45) 70264242

2. Vores supportteam hjælper dig med at gøre din konto i vores kundeportal klar til Dinero

3. Gå til pos.loomispay.com og log ind på din konto

4. Tryk på Point of Sale, tryk på Connections og tryk derefter på Create

5. Vælg Dinero og log ind på din konto som anmodet

Hvordan opsætter jeg min bogføring?

1. Fortsæt med at bruge pos.loomispay.com og tryk på Apps

2. Tryk på Accounting og derefter Create

3. Tryk på Merchant og vælg din virksomhed, og derefter på Connection og vælg Dinero. Tryk derefter på Save.

Se eksempel nedenfor:

4. Tryk på dit firmanavn. På næste side, tryk på Create og udfyld de ønskede oplysninger. Tryk derefter på Save.

Se eksempel nedenfor:

5. Du vil nu se dit firmanavn under Location, tryk på det og gå til næste side

6. Tryk på Account Mappings, det er her du vil kortlægge dine betalingsmetoder og produkter

7. For at begynde at kortlægge dine betalingsmetoder skal du trykke på Create under Payment Accounts

8. Vælg den konto du ønsker under Account, og derefter hvilken betalingsmetode under Source, der skal sende oplysninger til den pågældende konto. Gentag dette indtil alle betalingsmetoder er kortlagt, både for betalinger og tilbagebetalinger.

Se eksempel nedenfor:

10. Det sidste skridt er at tilknytte dine produkter til dine Dinero-konti, så omsætningen og momsen bogføres korrekt.

11. Under Product Accounts skal du trykke på forstørrelsesglasset ud for produktets navn og vælge den konto, det skal sendes til.

Når alle produkterne er blevet kortlagt, er opsætningen af din integration med Dinero fuldført, og den vil overføre alle oplysninger om dit salg, moms og omsætning, når du laver en afstemning på din terminal sidst på dagen.