Pay—Mobile installation

Følg disse trin for at få din Pay-Mobile op at køre

Trin 1

Opladning og start af din kortterminal

1. Tilslut strømkablet til bagsiden af opladerstationen, sæt det i en stikkontakt, og oplad derefter din kortterminal ved at placere den i opladerstationen.

2. Du kan også oplade din kortterminal ved at tilslutte strømkablet direkte i venstre side af kortterminalen.

3. Tryk på knappen tænd/sluk på højre side af kortterminalen.

4. LoomisPay app’en åbner automatisk, når kortterminalen starter op.

Trin 2

Forbind kortterminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet Indstillinger nederst på Log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi og opret forbindelse til dit foretrukne netværk.

3. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til Log ind-skærmen.

Trin 3

Log ind på din kortterminal

1. Indtast PIN-koden "1234" (eller din brugerdefinerede PIN-kode, hvis du allerede har oprettet en i LoomisPay portalen), og tryk derefter på knappen Log ind.

Trin 4

Indsæt kvitteringsrulle

1. Åben bagklappen, ved at hive ud i flappen øverst, indsæt din kvitteringsrulle, og luk derefter bagklappen.