Administrér personalekonti

Giv personalet unikke adgangskoder til dine terminaler

I denne artikel lærer du, hvordan du tilføjer, redigerer og sletter personalekonti, så hver af dine medarbejdere kan få adgang til dit salgssted. De får hver en unik adgangskode. Du kan tildele hver personalekonto en unik placering og adgangstilladelse, hvis det er nødvendigt.

Tilføj ny personalekonto

1. Log ind på Loomis—Pay portalen.

2. Klik på Point of sale > Personale i navigationsmenuen. Klik på +Opret

3. Tilføj et navn, en PIN-kode, og vælg, hvilke salgssteder og tilladelser denne konto kan få adgang til. Klik på Gem, når du er færdig.

Du vil blive sendt retur til personalekontooversigten, hvor du kan se den nye personalekonto og modtage en meddelelse om, at kontoen er tilføjet.

Redigér en eksisterende personalekonto

1. Log ind på Loomis—Pay portalen.

2. Klik på Salgssted > Personale i navigationsmenuen. Klik hvor som helst i rækken af medarbejdere, du ønsker at redigere.

3. Skift de værdier og tilladelser for medarbejderen, du ønsker. Klik på Gem for at gemme dine ændringer. Du vil modtage en meddelelse om, at ændringerne er blevet gemt.

Fjern en personalekonto

1. Log ind på Loomis—Pay portalen.

2. Klik på Point of sale > Personale i navigationsmenuen.

3. Klik på skraldespand ikonet i højre side af den medarbejder, du ønsker at fjerne.

4. Vælg Fortsæt i bekræftelsesdialogboksen. Du vil blive sendt retur til listen over medarbejdere, hvor du vil modtage en meddelelse om, at medarbejderen er blevet fjernet.