Kvitteringer

Alt hvad du behøver at vide om kvitteringer

Alle vores terminaler leveres med en kvitteringsrulle allerede isat. Herunder finder du information om, hvordan du redigerer og udskriver kvitteringer samt udskifter kvitteringsruller.

Har du brug for at bestille flere kvitteringsrulle? Ring til os på +45 70 26 42 42

Hvis du har brug for at udskrive en kopi, skal du trykke på knappen "Udskriv kvittering" på skærmen med betalingsbekræftelsen på.

Genprint kvittering

1. Gå til fanen "Ordre" i hovedmenuen.

2. Find ordren under fanen "Færdig".

3. Tryk på knappen "Udskriv kvittering".

Redigér kvittering

I din LoomisPay portal kan du redigere de oplysninger, der vises på din kvittering.

Følgende oplysninger kan ændres:

• Upload dit logo
  • Hjemmesideadresse (URL)
  • Skifte tekst f.eks. Tak for i dag!
  • Vise ordrebemærkninger - Ja/Nej
  • Vise produktbeskrivelse - Ja/Nej

Gå til portal.loomispay.com/receipts i din browser, og log ind med dine log ind-oplysninger for at redigere dine kvitteringer.

Udskift kvitteringsrulle

Pay—Desk Pro

1. Åben frontlågen.

2. Tryk på den orange knap for at åbne printerlåget, og fjern den tomme kvitteringsrulle.

3. Læg kvitteringsrullen i med papiret opad.

4. Luk begge låger.

Slet

Pay—Mobile

1Åben bagklappen, ved at hive ud i flappen øverst og efterfølgende fjern den tomme rulle og indsæt en ny kvitteringsrulle. Luk bagklappen.