Salg

Se, og eksportér salgstransaktioner og rapporter

Visningen Salg viser en liste over ordrer, der finder sted på tværs af alle dine salgssteder og hardware. Du kan se detaljer om hver ordre og eksportere ordrerne som en rapport til regnskabsmæssige og andre formål.

Vis ordrehistorik

1. Gå til Finans > Salg i navigationsmenuen. Du vil se en liste over ordrer sorteret efter dato og klokkeslæt.

2. Klik på ordrenummeret for at se ordredetaljerne. Detaljevisningen viser det specificerede indhold af ordren sammen med vigtige detaljer såsom den samlede pris og moms, hvis regningen blev delt mellem forskellige betalingstransaktioner, placering, dato og klokkeslæt samt medarbejder og bord, hvis det er relevant.

Øverst til højre har du yderligere muligheder baseret på status for ordren. Fx kan du manuelt lukke eller åbne en ordre, eller du kan e-maile en kopi af kvitteringen.

Eksportér ordre

1. Gå til Finans -> Salg i hovedmenuen.

2. Klik på Download øverst til højre for at downloade et excel-regneark med alle ordrene på listen.