Print Z-rapport

Instruktioner til hvordan du udskriver Z-rapport

Pay—Desk Pro

1. Åbn hovedmenuen i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Afstemning i menuen, og tryk derefter på Afstemninger i undermenuen.

3. Brug det numeriske tastatur til at indtaste din PIN-kode.

4. Hvis det ikke virker, skal du bede lederen af dit salgssted om at få adgang.

5. Vælg en tidligere afregning på listen. Listen har de seneste afregninger øverst.

6. Klik på Udskriv styksalg.

Slet

Pay—Mobile

1. Åbn hovedmenuen i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Afstemning i menuen.

3. Brug det numeriske tastatur til at indtaste din PIN-kode.

4. Hvis det ikke virker, skal du bede lederen af dit salgssted om at få adgang.

5. Vælg en tidligere afregning på listen.

6. Tryk på Udskriv styksalg.