Modtag MobilePay-betalinger

Lær, hvordan du konfigurerer og modtager MobilePay-betalinger

Indholdsfortegnelse

Aktivér MobilePayKortterminalvejledningFAQ

MobilePay-betalinger gør det nemt for dine kunder at betale. Nedenfor finder du instruktioner til, hvordan du aktiverer og bruger MobilePay på dine kortterminaler.

Aktivér MobilePay

1. Få en MobilePay Point of Sales aftale herOpret din virksomhed og følg derefter instruktionerne på skærmen.
  2. Kontakt vores support, når din aftale om MobilePay Point of Sales aftale er oprettet. Du kan skrive til os på dk.kundservice@loomis.com eller ringe på 70 26 42 42. Husk at have dit CVR eller virksomhedsnavn klar.

Kortterminalvejledning

Pay—Desk Pro

Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan du accepterer MobilePay betalinger på Pay—Desk Pro kortterminalen.

1. Tryk på Betaling, og tryk derefter på knappen MobilePay POS.
  2. Bed kunden om at åbne deres MobilePay app og scan QR-koden, der vises på det kundevendte display.
  3. Når betalingen er gennemført, vil bekræftelse blive vist. Du kan herefter vælge at printe en kvittering (kan også indstilles til at printe automatisk).
Slet

Pay—Mobile

Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan du accepterer MobilePay betalinger på Pay—Mobile kortterminalen.

1. Tryk på Betaling, og tryk derefter på knappen MobilePay POS.
  2. Bed kunden om at åbne deres MobilePay app og scan QR-koden, der vises på det kundevendte display.
  3. Når betalingen er gennemført, vil bekræftelse blive vist. Du kan herefter vælge at printe en kvittering (kan også indstilles til at printe automatisk).
Slet

FAQ

Vil Loomis—Pay udbetale de midler, der genereres gennem MobilePay?

De vil blive udbetalt direkte af MobilePay - ganske som normalt.

Slet

Vil MobilePay betalinger dukke op på min portal?

Ja, de vil dukke op som betalingsmetode.

Slet

Hvilken slags aftale skal jeg få fra MobilePay?

Du skal have en MobilePay Point Of Sale aftale.