Status kan ikke hentes

Hvad skal du gøre, hvis status ikke kan hentes

Hvis du modtager en fejlmeddelelse i form af en tynd, rød linje, der lyder "Kan ikke hente status", når du forsøger at logge ind på din salgsterminal, betyder det, at terminalen mangler en aktiv internetforbindelse. For at løse dette skal du forbinde terminalen til enten via WiFi eller 4G.

Følg instruktionerne for at oprette forbindelse til WiFi.

Pay—Desk Pro

Forbind kortterminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet Indstillinger nederst på Log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi i menuen.

3. Opret forbindelse til dit foretrukne netværk.

4. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til Log ind-skærmen.

Slet

Pay—Mobile

Forbind terminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet Indstillinger nederst på Log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi og opret forbindelse til dit foretrukne netværk.

3. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til Log ind-skærmen.

Slet

Virker det stadig ikke? Send os en e-mail på dk.kundeservice@loomis.com