EPSON TM-T88VI

Den här guiden hjälper dig att installera och felsöka din nya EPSON TM-T88VI-skrivare.

Den här guiden går igenom installationen av din nya EPSON-skrivare och hjälper dig att hitta information om vad du kan göra för att felsöka skrivaren när den inte fungerar som den ska.

Installation

För nätverkskabel

1. Tryck på den grå knappen för att öppna kvittoluckan och sätt i en kvittorulle, stäng sedan luckan.

2. Anslut nätverkskabeln till en port i din router

3. Gå tillbaka till skrivaren och vänd den upp och ner och anslut nätverks- och strömkablarna.

4. Placera skrivaren upprätt.

5. Starta skrivaren genom att trycka på strömbrytaren.

6. Vänta tills lamporna slutar blinka.

7. Skrivaren kommer sedan att skriva ut ett kvitto med en IP-adress, ex: "192.168.25.27"

Din skrivare är nu redo att användas.

• Skulle IP-adressen på kvittot visa: "null", "0.0.0.0" eller "192.168.192.168", följ stegen för felsökning.
Radera

För Wi-Fi-dongel

1. Tryck på den grå knappen för att öppna kvittoluckan och sätt i en kvittorulle, stäng sedan luckan

2. Anslut Wi-Fi-dongeln till skrivarens USB-port och sedan strömkabeln till strömuttaget.

3. Placera skrivaren upprätt.

4. Starta skrivaren genom att trycka på strömbrytaren.

5. Vänta tills lamporna slutar blinka.

6. Skrivaren skriver sedan ut ett kvitto med en IP-adress, ex: "192.168.25.27"

Din skrivare är nu redo att användas.

• Skulle IP-adressen på kvittot visa: "null", "0.0.0.0" eller "192.168.192.168", följ stegen för felsökning.
Radera

Felsökning

Ingenting skrivs ut

Skrivaren är ansluten med kabel

Om en skrivare slutar skriva ut beror det vanligtvis på att skrivaren har förlorat sin anslutning till Internet, i de flesta fall kan detta lösas genom att helt enkelt starta om skrivaren.

Om detta inte löser ditt problem, försök att ansluta nätverkskabeln till en annan port i din router.

Om problemet kvarstår, försök starta om din router.

Är det första gången du använder skrivaren?

Visar kvittot från skrivaren "null", "0.0.0.0" eller "192.168.192.168" som IP-adress? Det betyder att skrivaren saknar en anslutning till Internet - försök starta om skrivaren, och om det inte hjälper, följ stegen för installation igen.

Radera

Skrivaren är ansluten via Wi-Fi

Om en skrivare slutar skriva ut beror det vanligtvis på att skrivaren har förlorat sin anslutning till Internet, i de flesta fall kan detta lösas genom att helt enkelt starta om skrivaren.

Om problemet kvarstår, försök starta om din router.

Är det första gången du använder skrivaren?

Visar kvittot från skrivaren "null", "0.0.0.0" eller "192.168.192.168" som IP-adress? Det betyder att skrivaren saknar en anslutning till Internet - försök starta om skrivaren, och om det inte hjälper, följ stegen för installation igen.