Kassalåda

Förvara dina kontantbetalningar säkert i någon av våra kassalådor.

Vilka modeller av kassalådor erbjuder ni?

Cash Drawer-Pro : En rymlig och säker kassalåda med 4 sedel-, 8 mynt- och 2 kvittofack.

Cash Drawer-Lite : En kompakt och säker kassalåda med 3 mynt- och 3 sedelfack.

Hur installerar jag kassalådan?

Installationen görs genom att ansluta kabeln som redan är ansluten till kassalådan, till RJ11-porten på foten av E800.

När kontanter sedan behöver hanteras, genom att ta betalt i kontanter, göra en kontantåterbetalning eller vid kontanträkning i början och slutet av din dag, så öppnas lådan automatiskt.