Köksskrivare

Håll din restaurang uppdaterad och skicka automatiskt beställningar till ditt kök eller din bar.

Hur ställer jag in skrivaren?

Vi på LOOMIS-PAY kommer att hantera konfigurationen av skrivaren innan de skickas ut från oss.

Hur använder jag skrivaren?

I vår portal kan produkter kategoriseras i produktgrupper. Produktgrupper används i skrivarinställningarna för att bestämma vilka produkter som ska skrivas ut i respektive skrivare. Köksskrivaren kommer då att skriva ut som standard efter att en beställning har uppdaterats men detta kan ändras i skrivarkonfigurationerna i vår portal.

Hur skapar jag produktgrupper?

För att lägga till en ny produktgrupp, gå till sidan Produktgrupper i navigeringsmenyn. Tryck på Skapa och skriv in produktgruppens namn. Därefter kan du klicka på produktgruppen och lägga till produkter i gruppen genom att klicka på Lägg till produkt.

Radera

Hur väljer jag vilka produktgrupper som ska skrivas ut?

Börja med att klicka på Integrationer och välj Printing. Klicka på ditt företagsnamn och välj den skrivare du vill redigera.

Uppe till vänster så finns Add Responsibility, klicka på det här alternativet och välj den produktgrupp du vill att skrivaren ska använda när du gör beställningar. När detta är gjort klickar du på Spara. Beställningar som inkluderar produkter som har kopplats till skrivarinställningarna kommer nu att skrivas ut.

Radera

Vad kan jag ändra i min skrivare?

Börja med att gå till Integrationer och sedan Printing och klicka på ditt företagsnamn samt skrivaren du vill redigera, här kommer du också att kunna ändra några mindre detaljer som till exempel:

Food Strategy:

• Simple - Skrivaren skriver ut hela beställningen så som den visas i varukorgen
  • Bundle - Skrivaren kommer att skriva ut på samma sätt som om du hade valt Simple, men även visa vilka produkter som finns i kampanjen som valts.
  • Product Groups - Skrivaren kommer att skriva ut de valda produkterna samt produktgrupperna på separata bongar, om du till exempel har förrätt, huvudrätt och efterrätt kommer dessa att skrivas ut på 3 olika kvitton.
  • Product Groups Combined - Skrivaren skriver ut alla utvalda produkter och produktgrupper på ett kvitto.

Copies: Ange hur många kvitton som ska skrivas ut för varje gång köksskrivaren hämtar en beställning

Product Font Size: Välj storleken som texten ska vara på det utskrivna kvitton.

Radera

Hur installerar jag min skrivare?

Följ guiderna nedan för information om hur du installerar och felsöker din skrivare.

Installera och felsöka EPSON TM-T88VI

Installera och felsöka SUNMI NT310