Våg

Väg dina produkter med precision med vår pålitliga våg.

Hur installerar jag vågen?

Installationen görs genom att koppla in RS232-kabeln som kommer med vågen i portarna på både vågen och motsvarande port på foten av er E800.

Hur använder jag vågen?

Börja med att skapa en produkt med pristypen "Vikt", välj den produkten i er kassa när den har skapats och placera sedan föremålet på vågen. Vågen känner av föremålets vikt och anger priset på föremålet när vågen har fastställt vikten på varan.

Om du någonsin behöver återställa vikten kan du trycka på "Zero"-knappen under displayen.