Ta emot kort och kontantbetalningar

Lär dig hur du accepterar kort och kontantbetalningar

Nedan hittar du instruktioner för både Pay — Desk Pro och Pay — Mobile.

Decision Tree
Har du redan slutfört Komma igång guiderna?
  • Yes
  • No
  • Add Button
Perfekt. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du accepterar kort- och kontantbetalningar.
För att komma igång, gå till Installera din maskinvara ‍, Lägg till produkter ‍ eller Skapa layouter

Enhetsinstruktioner

Pay — Desk Pro

• Kontrollera att alla produkter har lagts till i varukorgen.
  • Tryck på Betalning i nedre vänstra hörnet.

• För att betala med kort, tryck på Betala kreditkort och be kunden att blippa, sätta in eller svepa sitt kort.
  • För att betala med kontanter, tryck på Betala kontant och ta emot kontanter från kunden.

• När transaktionen har godkänts trycker du på Slutför
    För att skriva ut en kvittokopia trycker du Skriv ut kvitto
Radera

Pay—Mobile

• Kontrollera att alla utvalda produkter har lagts till i varukorgen.
  • Tryck på  ) knappen i det nedre högra hörnet.

• För att betala med kort, tryck på Betalkort två gånger och be kunden att blippa, sätta in eller svepa sitt kort.
  • För att betala med kontanter, tryck på Kontanter två gånger och ta emot kontanter från kunden.

• När transaktionen har godkänts trycker du på Slutför
    För att skriva ut en kvittokopia, tryck på Skriv ut