Lägg till produkter

Lär dig hur du lägger till produkter i Loomis—Pay-portalen

För att börja sälja med Loomis–Pay måste du först lägga till produkterna som kommer att visas på dina försäljningsställen. Nedan förklarar vi hur enkelt det är att lägga till alla dina produkter i Loomis–Pay-portalen.

Steg 1

Logga in

För att komma igång, logga in på din Loomis–Pay-portal genom att gå till pos.loomispay.com och ange din e-postadress och ditt lösenord.

Om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter, klicka på Problem att logga in?

Steg 2

Lägg till en produkt i taget

1. Gå till Produkter i navigeringsmenyn och klicka på Lägg till i det övre högra hörnet.

2. På sidan Lägg till produkt anger du produktens information.

Produktnamn, momssats, pristyp och försäljningspris krävs.

3. Klicka på Spara när du är klar. Du kommer tillbaka till produktlistan där du ser den nya produkten och får ett meddelande om att produkten har lagts till.

Skapa produktgrupper

Med produktgrupper kan du enkelt gruppera relaterade produkter. Varje produkt kan ingå i en eller flera grupper - dessa produktgrupper kan användas för att kategorisera er försäljning och enklare föra statistik över vad som säljer bäst.

För att lägga till en ny produktgrupp, gå till sidan Produktgrupper i navigeringsmenyn.

1. Klicka på Lägg till och skriv in produktgruppens namn.

2. När allt är ifyllt, tryck sedan på Spara. Du kommer nu att komma tillbaka till en överblick av alla produktgrupper.

3. För att lägga till produkter i en produktgrupp, tryck på den produktgrupp du önskar redigera.

4. Klicka på Lägg till produkt för att lägga till produkter i produktgruppen

5. Produktgruppen är nu uppdaterad med alla produkter som lagts till.

Radera

Lägg till flera produkter samtidigt

1. Gå till Produkter i navigeringsmenyn och klicka på Funktioner > Importera i det övre högra hörnet.

2. I Steg 1. Ladda upp fil blir du ombedd att välja en fil från din dator i din produktlista och klicka sedan på Ladda upp. Du kan ladda upp filer i CSV- eller XLS-format.

Om du inte redan har en produktlista kan du ladda ner vår mall här ⟶ Produktlistamall .

3. Efter uppladdning av filen, Steg 2: Kartlägg kolumner visas så att du kan mappa kolumnerna i ditt kalkylblad till produktinformationen i vårt system.

ID, namn, pris och momssats krävs.

4. Step 3: Metadata ger avancerade alternativ för importen, som att skriva över eller synkronisera med befintliga produkter som du redan har lagt till.

5. Klicka slutligen på Spara längst ned för att avsluta importen.

Du kommer tillbaka till produktlistan där du ser de nya produkterna och får ett meddelande om att produkterna har lagts till.

Radera

Nästa artikel

Lär dig hur du skapar produktmappar för dina försäljningsställen.