Översikt

Läs om hur översikten fungerar

Översikt

Översikten för din säljrapport är ett bra sätt för att få en förståelse kring din försäljning. Du kan även ställa in datum för att filtrera din data bakåt i tiden för att få insikter kring tidigare försäljning och trender.

Det är även möjligt att exportera informationen genom att trycka på Ladda ner knappen, Läs mer om detta längre ner i denna artikel.

Kom ihåg att de siffror du ser inte inkluderar några Loomis—Pay avgifter eftersom dom dras av i ett senare tillfälle. Detta betyder att din nettoinkomst inte nödvändigtvis motsvarar den totala inkomsten som visas på sidan.

Exportera

Du kan exportera en Excel-fil med data från din dashboard. Ställ in de filter du önskar och tryck sedan på knappen Ladda ner uppe i det högra hörnet.

Feedback

Vår ambition är att översikten ska bli bättre. Om det är något du saknar eller om du har tankar på hur den kan förbättras, hör av dig här.