Bordshantering

Lägg till, ta bort och redigera bord och bordsektioner

Administrera bord & bordsplan

Bordsplan kan användas för att underlätta försäljningen i restaurangmiljö. Med hjälp av en bordsplan kan man skapa en översikt av var alla bord i restaurangen befinner sig och på så sätt vet alltid er personal vilket bord som har vilka beställningar och även var bordet finns.

Lägg till sektioner & bord

1. Klicka på Integrationer i sidomenyn.

2. Välj Tables i listan över tillgängliga alternativ

3. Klicka på Lägg till för att lägga till en bordsplan

4. Fyll i fälten och tryck på Spara

5. Klicka på ert företagsnamn för att administrera bordsplaneringen

6. Klicka sedan på det försäljningsställe som ska redigeras

7. Under Sektioner, klicka på Lägg till och ange namn på sektionen av bord, t.ex. "Inne".

Klicka därefter på Spara

8. Under Tables, klicka återigen på Lägg till och ange namn på bordet, t.ex. "Inne 1".

9. Tryck sedan på Lägg till sektion och välj den sektion som bordet tillhör.

Redigera bordskarta

När samtliga sektioner och bord har skapats kan man redigera bordskartan efter restaurangens upplägg. För att redigera en sektions bordsplanering, klicka på sektionens namn. På den nya sidan kommer man nu att kunna placera borden efter hur de är uppställda i restaurangen.

1. I bordskartan finns det en rad med alla tillgängliga bord.

2. För att lägga till ett bord på bordskartan, klicka och dra bordet till där det ska stå.

3. För att redigera formen av ett bord, klicka på bordet och välj om bordet ska vara rektangulärt eller cirkulärt.

4. För att redigera bordets storlek, klicka och dra i det nedre högra hörnet av bordet tills det är av korrekt storlek.

5. Repetera sedan steg 3 och 4 för samtliga bord tills bordskartan är färdigställd.

För att uppdatera bordskartan i er kassa, så loggar man ut och in i kassan.