Lägg till rabattknappar

Skapa en rabattknapp

1. Klicka på Point of Sale i navigeringsmenyn och klicka på Rabatter .

2. Klicka på + Skapa och ange namnet på din rabattknapp.

Under Metod , välj om rabatten ska användas som en absolut (t.ex. -50 av totalbeloppet) eller som en procentandel av den totala ordern.

Under Värde anger du värdet på det belopp eller den procentandel du vill att rabattknappen ska ta bort från beställningen.

5. Under Butik väljer du vilka av dina platser denna rabattknapp ska gälla för.

6. När du är klar klickar du på Spara så kommer du tillbaka till föregående sida med ett meddelande om att din ändring har sparats.

För att använda den nyskapade rabattknappen, gå till din Point of Sale och logga ut och logga in igen. Du hittar nu rabatten under Betala  rabattgrupper.