Beställningar

Visa och exportera försäljningstransaktioner och rapporter

I denna lista hittar du alla din beställningar som har hänt på dina försäljningsställen genom de Point of Sale system du innehar. Du kan se detaljer kring varje beställning samt exportera  beställningarna i form av en rapport. Du kan använda denna rapport till bokföring eller för att täcka andra behov.

Visa orderhistorik

1. Gå till Finans > Försäljning i huvudmenyn. You'll see a list of orders soreted by date and time.

2. Klicka på ordernumret för att se detaljerna om ordrarna. Detaljvyn kommer att visa vilka produkter som sålts i ordern, tillsammans med information om pris och moms, samt om ordern har betalats med olika betalningsmetoder, vilket försäljningsställe som ordern hör till, datum och tid för ordern, vilken personalmedlem som hanterat ordern och även vilket bord ordern hör till ifall bordsplacering används i våra kassor.

I det övre högra hörnet, så kan man även välja att manuellt stänga eller öppna upp en order, och även mejla en kopia på kvitto till kund.

Ladda ner orderhistoriken

1. Gå till Finans > Försäljning i huvudmenyn.

2. Klicka på Ladda ner i det övre högra hörnet för att ladda ner en Excel-fil av alla ordrar.