Stäng dagen

Lär dig hur du stänger kassan för dagen

Pay — Desk Pro

• Tryck på menyknappen i det övre vänstra hörnet.
  • Tryck på Avstämning i menyn och sedan Stäng terminal & dag.

• Ange din PIN -kod.

• Räkna mängden sedlar och/eller mynt i kassalådan.
  • Tryck sedan på beloppsfältet till höger för att aktivera. Använd nummerplattan för att ange antal för denna valör.
    • Till exempel: om du har 10 x 100 SEK, ange 10 i 100kr fältet.
  • Upprepa detta steg och ange antal för varje valör i din kassalåda.
  • För mynten i din kassa, räkna det totala värdet av alla dina mynt (alla valörer). Tryck sedan på Övrigt och ange det totala värdet på alla dina mynt.

• Bekräfta kontanträkningen genom att markera kryssrutan Bekräfta räknat belopp och tryck sedan på knappen Skicka belopp.

• Terminalen körs automatiskt.
  • När det är klar för dagen kommer du att loggas ut och redo för din nästa dag.
Radera

Pay — Mobile

• Tryck på menyknappen i det övre vänstra hörnet.
  • Tryck på Avstämning i menyn.

• Ange din PINkod.

• Tryck på Kassaavstämning.

• Tryck på Gör en avstämning och stäng dagen.

• Använd sifferknapparna för att ange kassasaldot.
  • Tryck på OK.

• Tryck på Kassaavstämning.
  • Avstämningen körs automatiskt och startar sedan om kassan.