Återbetalningar

Lär dig hur du utför en återbetalning på dina enheter

Pay — Desk Pro

• Öppna huvudmenyn och tryck på Beställning.

• Tryck på fliken Klar för att öppna färdiga beställningar.
  • En lista över färdiga beställningar visas i den vänstra kolumnen. Tryck på den order du vill återbetala. Du kan också söka på order ID genom att trycka på sökfältet i det övre vänstra hörnet. Du hittar order-ID på kvittot.
  • Tryck på Returnera beställning i det nedre högra hörnet.

• Ange din PIN -kod och tryck på OK

• Välj vilka produkter som ska återbetalas genom att tappa på artiklarna i sidofältet.
  • Om du återbetalar hela beställningen trycker du på Markera alla

• Tryck på Returnera Betalkort för att göra en kortåterbetalning
  • Tryck på Returnera Kontanter för att göra en kontant återbetalning
Radera

Pay — Mobile

• Öppna huvudmenyn genom att trycka i det övre vänstra hörnet
  • Tryck på Order

• Tryck på fliken Klar
  • Tryck på den order du vill återbetala.

• Tryck på Returnera beställning i det nedre högra hörnet

• Ange din pinkod och tryck på OK

• Välj vilka produkter som ska återbetalas genom att tappa på artiklarna.
  • Om du återbetalar hela beställningen trycker du på ... -knappen i det nedre högra hörnet och trycker på Markera alla

• Tryck på knappen ... i det nedre högra hörnet och tryck på den betalningsmetod som ska användas

• Återbetalning är nu gjord