Streckkodsläsare

Scanna dina produkter med antingen våra handhållna eller stationära streckkodsläsare.

Vilka modeller erbjuder ni?

Handhållen: En handhållen streckkodsläsare som snabbt skannar produkter och ger en smidigare kassaupplevelse.

Desktop: Gör kassan mer effektiv med vår stationära streckkodsläsare som snabbt läser streckkoder och QR-koder.

Hur installerar jag er scanner?

Installationen görs genom att ansluta USB-kabeln till USB-porten på foten av E800, streckkodsläsaren kan sedan användas för att scanna valfri EAN-kod, den kommer då att kontrollera om någon av de inlagda produkterna har streckkoder som matchar. Om du behöver mer information om hur man lägger till en streckkod till en produkt, följ den här guiden.

OBS! Om den stationära streckkodsläsaren inte scannar några produkter kan den behöva återställas. Scanna i så fall den här bilden: