Redigera befintliga produkter

Lär dig hur du redigerar befintliga produkter

För att redigera produkter med Loomis–Pay behöver du tillgång till portalen.

Nedan kommer vi att förklara hur enkelt det är att redigera dina produkter i Loomis–Pay-portalen.

Steg 1

Logga in

För att komma igång, logga in på din Loomis–Pay-portal genom att gå till portal.loomispay.com och ange din e-postadress och ditt lösenord.

Om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter, klicka på länken Glömt ditt lösenord .

Steg 2

Hitta dina produkter

1. Gå till Produkter i navigeringsmenyn och klicka sedan på namnet på produkten som du vill redigera.

2. Redigera informationen du vill ändra på produktsidan.

När du är klar, klicka på Spara.

3. Du kommer nu tillbaka till produktlistan med en notis om att ändringarna har genomförts.