Pay—Mobile installation

Följ dessa steg för att få igång din Pay — Mobile

Steg 1

Ladda och starta din enhet

1. Anslut strömkabeln till baksidan av dockan, anslut den till ett eluttag och ladda sedan enheten genom att placera den i dockan.

2. Du kan också ladda din enhet genom att ansluta strömkabeln direkt till terminalens vänstra sida.

3. Håll in strömbrytaren på höger sida av enheten.

4. Loomis – Pay -appen startas automatiskt när enheten har startats upp.

Steg 2

Anslut enheten till WiFi

1. Tappa på inställningshjulet längst ned på inloggningsskärmen.

2. Klicka på WiFi -knappen och anslut till ditt föredragna nätverk.

3. Efter anslutning till WiFi, trycker på bakåtpilen i sidfoten menyn återgå till inloggningsskärmen.

Steg 3

Logga in på din enhet

1. Ange PIN -koden " 1234 " (eller din anpassade PIN -kod om du redan har skapat en i Loomis – Pay -portalen) och tryck sedan på knappen Logga in.

Steg 4

Installera kvittorullen

1. Öppna bakluckan, sätt i kvittorullen och stäng sedan bakluckan.