Installér din hardware

Følg disse trin for at komme godt i gang med din hardware

Pay—Desk Pro

Trin 1

Tilslut strøm og start din kortterminal

1. Tilslut strømkablet til bagsiden af kortterminalen.

2. Sæt det i en stikkontakt.

3. Tryk på knappen tænd/sluk på højre side for at starte kortterminalen.

4. LoomisPay app’en åbner automatisk, når kortterminalen starter op.

Trin 2

Forbind kortterminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet Indstillinger nederst på log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi i menuen.

3. Opret forbindelse til dit foretrukne netværk. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til log ind-skærmen.

Trin 3

Log ind på din kortterminal

1. Indtast PIN-koden "1234" (eller din brugerdefinerede PIN-kode, hvis du allerede har oprettet en i LoomisPay portalen). Tryk på knappen Log ind i nederste højre hjørne.

Trin 4

Indsæt kvitteringsrullen

1. Åbn frontlåget.

2. Skub den orange knap indad for at åbne printerlåget.

3. Indsæt kvitteringsrullen med papiret opad.

4. Luk begge låg.

Pay—Mobile

Trin 1

Opladning og start af din kortterminal

1. Tilslut strømkablet til bagsiden af opladerstationen, sæt det i en stikkontakt, og oplad derefter din kortterminal ved at placere den i opladerstationen.

2. Du kan også oplade din kortterminal ved at tilslutte strømkablet direkte i venstre side af kortterminalen.

3. Tryk på knappen tænd/sluk på højre side af kortterminalen.

4. LoomisPay app’en åbner automatisk, når kortterminalen starter op.

Trin 2

Forbind kortterminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet indstillinger nederst på log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi og opret forbindelse til dit foretrukne netværk.

3. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til log ind-skærmen.

Trin 3

Log ind på din kortterminal

1. Indtast PIN-koden "1234" (eller din brugerdefinerede PIN-kode, hvis du allerede har oprettet en i LoomisPay portalen), og tryk derefter på knappen Log ind.

Trin 4

Indsæt kvitteringsrullen

1. Åben bagklappen, ved at hive ud i flappen øverst, indsæt din kvitteringsrulle, og luk derefter bagklappen.

Slet
Decision Tree
Har du allerede tilføjet produkter i din LoomisPay portal?
  • Ja
  • Nej
  • Add Button
Gå til din enhed og tryk på menuen i øverste venstre hjørne. Klik derefter på "Registrer", og enheden vil opdatere med dit foretrukne layout. Klik derefter på "Registrer", og enheden vil opdatere med dit foretrukne layout. Dit Loomis Pay–Desk Pro salgssted er nu klar til brug.

Se den næste artikel:

Tilføj produkter