Opret produktmappe

Lær, hvordan du skaber layouts til dine terminaler, så de passer til dig

En produktmappe giver dig mulighed for at organisere dine produkter, og hvordan de vises på din salgsterminal, så de fungerer bedst for din virksomhed.

En typisk måde at organisere dine produkmapper på er efter produktgruppe, såsom "Mad" og "Drikkevarer" eller "Tøj" og "Tilbehør".

Produktmapper kan også samles i en hoved produktmappe, så du kan oprette en "Frokostmenu"- hoved produktmappe med sub produktmapper som f.eks. "Drikkelse", "Forret" og "Hovedret".

Nedenfor vil vi forklare, hvordan man opretter og samler i en hoved produktmappe med "Drikkevarer" som et eksempel.

Decision Tree
Har du allerede tilføjet produkter i Loomis—Pay portalen?
  • Ja
  • Nej
  • Add Button
Fortsæt med denne artikel for at lære, hvordan du opretter layouts.
Læs Tilføj produkter før du opretter produktfoldere

Trin 1

Log ind

For at komme i gang skal du logge ind på din Loomis—Pay portal ved at gå til portal.loomispay.com og indtaste din e-mail og adgangskode.

Hvis du ikke kan huske dine loginoplysninger, skal du klikke på linket Glemt adgangskode.

Trin 2

Opret produktfolder

Når du har tilføjet alle dine produkter til din Loomis—Pay portal, er det tid til at organisere dem i diverse produktfoldere, der vises på dit salgssted.

1. Klik på Produkter > Opret Produktmappe i navigationsmenuen.

2. Klik på Opret i øverste højre hjørne.

3. Giv dit produktfolder et navn, f.eks. "Drikkevarer", og vælg hvilken terminaltype, du ønsker, at denne produktfolder skal vises på. Klik herefter på Gem.

Du vil blive sendt retur til listen over Produktmapper og får en besked om, at din nye folder er blevet gemt.

4. Klik på den produktfolder fra listen, som du lige har oprettet. I afsnittet Indhold på denne skærm vil du se et gitter af nummererede felter, der matcher den terminaltype, du valgte i det foregående trin.

5. For at tilføje et produkt til gitteret skal du klikke på et feltnummer, og en ny dialogboks vises. Du kan vælge, om du vil tilføje et produkt, en kampagne eller koble den til et anden produktfolder i dette felt.

Klik på Produkt. Vælg Eksisterende og vælg derefter produktet fra dit produktkatalog. Til sidst skal du vælge en farve til feltet og klikke på Gem.

6. Gentag tilføjelsen af produkter til gitteret, indtil du er tilfreds.

Du kan omarrangere felterne ved at klikke og trække i "☰"-symbolet øverst til venstre på hvert felt, eller ændre størrelsen på dine felter ved at klikke og trække pilen i nederste højre hjørne af hvert felt.

7. Produktmappen gemmes, så snart du foretager ændringer, så du kan til enhver tid forlade siden uden at miste dit arbejde.

Trin 3

Oprette en sub produktmappe

Når du har oprettet en produktmappe for hver af dine produktkategorier, kan du linke dem alle sammen i en hoved produktmappe, f.eks. samle "Drikkevarer" og "Forretter" i en "Frokost"- eller "Aften"-menu.

1. Start med at oprette en ny hovedproduktmappe for eksempel "Aften". Find den derefter i listen Produktmapper.

2. Vælg et feltnummer i afsnittet Indhold. Vælg så produktmappe for indholdstypen.

Vælg Eksisterende og derefter produktmappen "Drikkevarer", som du allerede har oprettet. Vælg en farve, og klik derefter på Gem.

3. Nu kan dine medarbejdere få adgang til din "Drikkevarer"-produktmappe fra den overordnede produktmappe, du lige har oprettet. Fuldfør tilføjelsen af de ekstra gitterelementer, du ønsker til dette layout. Glem ikke, at du også kan tilføje individuelle produkter og produktpakker sammen med produktfolder i gitteret.