Bordsservering

Ta beställningar vid borden

Med bordshantering och bordskartor kan din personal enkelt ta emot beställningar och hantera notor vid bordet med Pay—Mobile eller med Pay—Desk Pro.

Välj terminal

Pay—Desk Pro

I din terminal, öppna menyn och tryck på Bord. Bord kan visas i listor eller som en bordskarta som stämmer överens med din planlösning. Du kan skifta mellan dessa högst upp i mitten, och till vänster kan du navigera mellan olika sektioner.

Bord med en eller flera ordrar på är lila, och lediga bord är gråa.

Ta en beställning

• Tryck på ett bord, antingen i listan eller i bordskartan. Det spelar ingen roll om bordet är ledigt eller taget.
  • Tryck på de produkter du vill lägga till och sedan "Lägg till beställning för bord" i nedre högra hörnet.
  • Beställningen sparas på det valda bordet och du hamnar återigen i bordsvyn.

Flytta en nota till ett nytt bord

• Tryck på det bordet med notan som du vill flytta.
  • Tryck på "Betalning" i nedre vänstra hörnet.
  • Tryck på "Flytta till annat bord". Du flyttas nu tillbaka till bordsvyn där du kan välja ett nytt bord.
  • Välj ett tomt bord som du vill flytta notan till.
  • Notan har nu flyttats till det nya bordet och du skickas till menyn där du kan lägga till fler produkter.

Radera

Pay—Mobile

I din terminal, öppna menyn och tryck på Bord. Bord kan visas i listor eller som en bordskarta som stämmer överens med din planlösning. Du kan skifta mellan dessa högst upp i mitten samt välja mellan olika sektioner.

Bord med en eller flera ordrar på är lila, och lediga bord är gråa.

Ta en beställning

• Tryck på ett bord, antingen i listan eller i bordskartan. Det spelar ingen roll om bordet är ledigt eller taget.
  • Tryck på de produkter du vill lägga till och sedan knappen med tre prickar i nedre högra hörnet.
  • Tryck på "Lägg till mer".
  • Beställningen sparas på det valda bordet och du hamnar återigen i bordsvyn.

Flytta en nota till ett nytt bord

• Tryck på det bordet med notan som du vill flytta.
  • Tryck på knappen med tre vertikala prickar för att öppna upp menyn.
  • Tryck på "Mer..."
  • Tryck på "Flytta till annat bord". Du flyttas nu tillbaka till bordsvyn där du kan välja ett nytt bord.
  • Välj ett tomt bord som du vill flytta notan till.
  • Notan har nu flyttats till det nya bordet och du skickas till menyn där du kan lägga till fler produkter.