Køkken Printer

Hold din restaurant synkroniseret, og send automatisk ordrer til dit køkken eller bar.

Hvordan opsætter jeg printeren?

Vi, hos LOOMIS-PAY, håndterer konfigurationen af printeren, inden de sendes ud fra os.

Hvordan bruger jeg printeren?

I Portalen kan produkter kategoriseres i produkt grupper. Produkt grupper bruges i printeropsætningen til at bestemme, hvilke produkter der skal udskrives i hver respektive printer. Køkkenprinteren udskriver så som standard, efter at en ordre er blevet opdateret, men dette kan ændres i printerkonfigurationerne i købmandsportalen.

Hvordan opretter jeg produktgrupper?

For at tilføje en ny produktgruppe skal du gå til siden Produkt grupper i navigationsmenuen. Tryk på Opret og indtast produktgruppens navn. I afsnittet nedenfor kan du tilføje produkter til gruppen ved at klikke på Tilføj produkt.

Delete

Hvordan vælger jeg hvilken Produktgruppe skal printes?

Start med at klikke på Apps, og vælg Print. Klik på dit firmanavn, og vælg den printer, du ønsker at redigere.

Øverst til venstre ser du Add Responsibility, klik på denne mulighed og vælg den produktgruppe, du ønsker, at printeren skal bruge, når du bestiller. Når dette er gjort, klik på Gem. Ordrer, der inkluderer produkter, der er knyttet til printeropsætningen, vil nu blive udskrevet.

Delete

Hvad kan jeg ændre i min printers setup?

Start med at klikke på Apps, og vælg Print. Klik på dit firmanavn, og vælg den printer, du ønsker at redigere. Du vil nu have mulighed for at ændre mindre detaljer som for eksempel:

Food Strategy

• Simple - Printeren vil printe den fulde ordre som vist i kurven på terminalen.
  • Bundles - Printeren vil printe det samme som havde du valgt Simple, men vil også vise hvad produkter er i den valgte bundle.
  • ProductGroups - Printeren vil printe de valgte produkter såvel som produkt grupperne på separate udskrevne kvitteringer f.eks. hvis du har Forretter, Hovedretter og desserter, vil disse blevet udskrevet på 3 forskellige kvitteringer.
  • ProductGroupsCombined - Printeren vil printe alle valgte produkter og produkt grupper på samme kvittering.

Copies: Vælg hvor mange kvitteringer skal printes hver gang at printeren skal udskrive en ordre.

Product Font Size: Vælg den størrelse som teksten på de udskrevne kvitteringer skal have.

Delete

Hvordan installerer jeg min printer?

Følg vejledningerne nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du installerer din printer.

Installering & Fejlsøgning EPSON TM-T88VI

Installering & Fejlsøgning STAR TSP 650II

Installering & Fejlsøgning SUNMI NT310