Bordhåndtering

Tilføj, fjern og redigér borde og sektioner

Administrér borde og bordplaner

Bordplaner kan bruges til at forenkle salg i et restaurationsmiljø. Ved hjælp af en bordplan kan du lave en oversigt over, hvor alle borde er placeret, og dine medarbejdere vil kunne se, hvilke borde der har hvilke ordrer, samt hvor bordet skal findes.

Tilføj sektioner og borde

1. Klik på applikationer i navigationsmenuen.

2. Vælg Borde på listen over tilgængelige muligheder.

3. Klik på +Opret for at tilføje en ny bordplan.

4. Udfyld felterne og tryk på Gem.

5. Klik på din virksomhed for at administrere dine bordplaner.

6. Klik på det salgssted, som du ønsker at redigere.

7. Under Sektioner skal du klikke på Opret og indtaste navnet på sektionen, fx "Indenfor".

Tryk derefter på Gem.

8. Under Borde skal du igen klikke på Opret og indtaste navnet på bordet, fx "Indenfor 1".

Klik derefter på +Tilføj sektion, og vælg hvilken sektion bordet tilhører.

Redigér bordplan

Når alle sektioner og borde er oprettet, kan du redigere bordplanen, så den passer til restauranten. For at redigere en specifik sektion skal du trykke på navnet på sektionen. På den nye side vil du nu kunne redigere, hvor hvert bord skal være, så det passer til, hvordan de er placeret i din restaurant.

1. I bordoversigten er der en række med alle tilgængelige borde.

2. For at tilføje et bord til bordoversigten skal du klikke og trække bordet til, hvor det skal være.

3. For at redigere formen på et bord skal du klikke på bordet og vælge om bordet skal være rektangulært eller cirkulært.

4. For at redigere bordets størrelse skal du klikke og trække i nederste højre hjørne af tabellen, indtil den har den rigtige størrelse.

5. Gentag derefter trin 3 og 4 for alle tabeller, indtil bordoversigten er færdigt.