Accept af kort- og kontantbetalinger

Læs, hvordan du accepterer kort og kontantbetalinger

Herunder finder du instruktioner til både Pay—Desk Pro og Pay—Mobile kortterminaler.

Decision Tree
Har du allerede gennemført Kom godt i gang-vejledningerne?
  • Ja
  • Nej
  • Add Button
Perfekt. Fortsæt med at læse denne artikel for at lære, hvordan du accepterer kort- og kontantbetalinger.
For at komme i gang skal du gå til Installér din hardware ‍, Tilføj produkter ‍eller Opret produktfolder.

Kortterminalvejledning

Pay—Desk Pro

1. Kontroller at alle produkter er tilføjet varekurven.

2. Tryk på knappen Betal nederst i venstre hjørne.

3. For at betale med kort skal du trykke på Betal kreditkort og bede kunden om at trykke på, indsætte eller swipe deres kort.

4. For at betale med kontanter, tryk Betal kontant og modtag kontanter fra kunden.

5. Når transaktionen er godkendt, skal du trykke på Afslut – eller Print kvittering for at udskrive en kopi af kvitteringen.

Slet

Pay—Mobile

1. Kontroller, at alle de valgte produkter er tilføjet varekurven.

2. Tryk på knappen ( ⋮ ) i nederste højre hjørne.

3. For betaling med kort skal du trykke på Kreditkort to gange og bede kunden om at trykke på, indsætte eller swipe deres kort.

4. For at betale med kontanter skal du trykke på Kontant to gange og modtage kontanter fra kunden. Det er også muligt at give byttepenge retur.

5. Når transaktionen er godkendt, skal du trykke på Afslut – eller Print kvittering for at udskrive en kopi af kvitteringen.