Logga in på Loomis—Pay-portalen

Så här loggar du in på ditt konto eller återställer ditt lösenord

Loomis–Pay portalen är platsen där man har möjlighet att administrera allt som rör kassan och få en översikt över hela sin verksamhet.

Logga in i Loomis—Pay portalen i webbläsaren.

1. Logga in i Loomis—Pay portalen.

2. Ange din e-post och ditt lösenord. Din mejladress och lösenord till ditt konto är densamma som du angav när du signerade offerten från Loomis—Pay.

3. Ange den auktoritetskod som skickats till dig som ett SMS till det mobilnummer du har kopplat till oss.

4. Klicka sedan på Logga in.

Återställ ditt lösenord

Du kan återställa ditt lösenord om du råkar glömma det, eller om du vill ändra lösenord av andra skäl.

1. Gå till Loomis—Pay portalen. Klicka på Problem att logga in?

2. Ange din e-postadress och tryck på Skicka en länk för återställning av lösenord. Om du inte kommer åt din e-post, vänligen kontakta oss‍.