Hantera vem som kan logga in på portalen

Så här visar och lägger du till ytterligare användarkonton till din portal

Loomis—Pay erbjuder separata konton för att kunna administrera er portal och användare. Administratörer i portalen har full tillgång till portalen och en komplett översikt av försäljning och utbetalningar. Personal har endast tillgång till kassan och kan inte logga in i portalen eller se företagsinformation. För mer information om hur man administrerar personal, klicka på länken Hantera personalkonton‍.

Vilka har tillgång till portalen?

1. Logga in‍ i Loomis—Pay portalen.

2. Klicka på Point of Sale och välj sedan Användare.

3. En översikt kommer nu att visas över samtliga användare med tillgång till portalen.

Lägg till fler användare i portalen

1. Klicka på Point of Sale och välj sedan Användare.

2. Klicka på Lägg till

3. Fyll i namn, mejladress och telefonnummer på användaren som ska läggas till. Välj vilket land användaren befinner sig i, för att säkerställa att telefonnumret får rätt riktnummer, (exempelvis +46)

Klicka därefter på Spara för att skapa användaren. Personen kommer nu att erhålla ett mejl som bjuder in dem till att skapa ett konto i portalen.

Ta bort en användare

För att ta bort en användare, Contact Support‍.