Administrér, hvem der kan logge ind på portalen

Sådan får du vist og tilføjer yderligere administratorkonti til din portal

Vi har separate konti til administratorer og personale. Administratorkonti har fuld adgang til portalen inklusive salgs- og udbetalingsdata. Personalekonti har kun adgang til salgsstedets hardware og kan ikke få adgang til portalen og forretningsdata. For information om administration af personalekonti, gå til Point of Sale - Staff.

Hvem har adgang til portalen?

1. Log ind på Loomis—Pay-portalen.

2. Klik på Point of Sale, og vælg derefter Brugere.

3. Der vises nu en oversigt over alle brugere med adgang til portalen.

Tilføj flere brugere til portalen

1. Klik på Point of Sale, og vælg derefter Brugere.

2. Klik på Opret

3. Udfyld navn, e-mailadresse og telefonnummer på den bruger, der skal tilføjes. Vælg hvilket land brugeren er i, for at sikre at telefonnummeret modtager det korrekte områdenummer (f.eks. +45)

4. Klik derefter på Gem for at oprette brugeren. Personen vil nu modtage en e-mail, der inviterer dem til at oprette en konto i portalen.

Slet en bruger

Kontakt support for at fjerne en bruger.