Pay—Desk Pro installation

Følg disse trin for at få din Pay—Desk Pro op at køre

Trin 1

Tilslut strøm og start din kortterminal

1. Tilslut strømkablet til bagsiden af kortterminalen.

2. Sæt det i en stikkontakt.

3. Tryk på knappen tænd/sluk på højre side for at starte kortterminalen.

4. LoomisPay app’en åbner automatisk, når kortterminalen starter op.

Trin 2

Forbind kortterminalen til WiFi

1. Tryk på tandhjulet Indstillinger nederst på Log ind-skærmen.

2. Tryk på knappen WiFi i menuen.

2. Tryk på knappen WiFi i menuen.

3. Opret forbindelse til dit foretrukne netværk. Når du har oprettet forbindelse til WiFi, skal du trykke på tilbagepilen i sidefodsmenuen for at vende tilbage til Log ind-skærmen.

Trin 3

Log ind på din kortterminal

1. Indtast PIN-koden "1234" (eller din brugerdefinerede PIN-kode, hvis du allerede har oprettet en i LoomisPay portalen).

2. Tryk på knappen Log ind i nederste højre hjørne.

Trin 4

Indsæt kvitteringsrullen

1. Åbn frontlåget.

2. Skub den orange knap indad for at åbne printerlåget.

3. Indsæt kvitteringsrullen med papiret opad.

4. Luk begge låg.